Solaas.dk

Udsnit af Karl Spitzwegs maleri “The Poor Poet” (1839)
“Intet menneske kan vide, hvor det skal hen, medmindre det ved nøjagtigt, hvor det har været, og nøjagtigt hvordan det er kommet frem til sit nuværende ståsted.” – Maya Angelou

Skrivekurser på min online forfatterskole


Du kan sammensætte dit helt eget kursusforløb hos mig. Undervisningen baserer sig på de temaer, du ønsker at gå i dybden med. De emner, du kan vælge imellem, spænder vidt og omfatter, hvordan man lukker op for kreativiteten, får liv i sine tekster, skriver en roman, lyrik, børnelitteratur, laver et fængende plot, håndterer skriveblokering, struktur, setting, miljø og meget mere. Se de 28 temaer, du kan vælge mellem, ved at klikke på: Artikler.
Eksempelvis kan du vælge temaerne At åbne for kreativiteten, del 1 + 2, der samlet indeholder 31 skriveøvelser. Herefter kan du fx ugentligt eller hver fjortende dag aflevere et antal opgavebesvarelser til mig via e-mail. Du modtager svar via e-mail.
Vælger du temaer, der ikke har tilknyttet skriveøvelser, kan temaet stadig være omfattet af skrivekurset ved, at jeg uddyber emnet, svarer på spørgsmål om emnet og evt. laver skriveøvelser eller andre øvelser ud fra emnet. Det er oplyst i hvert temas præsentationsartikel, om skriveøvelser er inkluderet i temaet.

Priser


Prisen for respons på opgaverne afhænger af, hvor meget du har skrevet pr. opgave. Du skal aflevere mindst tre opgavebesvarelser til mig pr. gang, for at jeg kan se mere bredt på din skrivning og undervise dig ud fra dette, men du kan også aflevere flere (du kan nøjes med kun at aflevere 1 gang, hvis du ikke vil fortsætte forløbet).
Fylder dine opgavebesvarelser op til 3.000 tegn inkl. mellemrum, koster responsen 120,- kr.
Fylder dine opgavebesvarelser mellem 3.001-6.000 tegn inkl. mellemrum, koster responsen 225,- kr.
Fylder dine opgavebesvarelser mellem 6.001-10.000 tegn inkl. mellemrum, koster responsen 360,- kr.
Fylder dine opgavebesvarelser mellem 10.001-15.000 tegn inkl. mellemrum, koster responsen 525,- kr.
Fylder dine opgavebesvarelser mellem 15.001-20.000 tegn inkl. mellemrum, koster responsen 690,- kr.
Fylder opgavebesvarelserne mere end dette, vil jeg beregne prisen, når du sender teksterne til mig, og så sender jeg en faktura på beløbet.
Betaling skal ske forud for responsen og vil foregå via Bestillingssiden, hvor du logger på din kundekonto og dernæst trykker på knappen Bestil tema. Nederst på denne side finder du mulighederne for at bestille respons. Kontakt mig, inden du betaler for opgavebesvarelserne, da jeg kan være booket en tid frem. Betaling for selve temaerne er ikke inkluderet i priserne herover.     Kontakt

Holdundervisning og privatundervisning


Kender du andre, der vil være med – det kunne fx være din skrivegruppe – kan vi lave undervisningen som holdundervisning, således at I forbereder jeres opgavebesvarelser hjemmefra, hvorefter de gennemgås, når vi mødes. I vil have stor indflydelse på, hvor ofte vi mødes, og kan også bestille mig til at undervise i emner, der ikke er omfattet af de 28 temaer.
Er du/I interesseret, så send mig en e-mail med dine/jeres ønsker for at få et tilbud. Tilbuddet skræddersys til dig/jer, så husk at oplyse hvilke temaer, kurset skal omfatte, om kontakten skal foregå via e-mail eller personligt, og om hvor mange I er på kurset.     Kontakt
Ønsker du privatundervisning, og at den skal tage udgangspunkt i dit eget manuskript, kan du bestille en manuskriptlæsning eller – hvis du vil have løbende respons på dine gennemskrivninger – et skrivecoachingforløb.     Manuskriptlæsning     Skrivecoaching