Solaas.dk

“Gazania” af Sam Oth
“Hvad er et frø? En plante, hvis evner endnu ikke er blevet opdaget.” – Ralph Waldo Emerson

Det er svært at komme i gang … Svært at holde gnisten tændt og pisken over sig selv …
De fleste forfattere kender det. Hvis du derudover ikke har prøvet at skrive en hel bog før, kan et bogprojekt virke næsten uoverkommeligt. Eller måske kan du i forvejen skrive, men du vil træne og finpudse dine skriveteknikker løbende, mens du skriver din bog. Jeg hjælper dig gerne både med at uddybe og finjustere dine skriveteknikker, holde din kreative flamme tændt og disciplinen spændt for vognen, så du får en smuk og fængende bog ud af processen. Alt det, du behøver af originalitet og kreativitet, ligger inde i dig selv. Nogle gange er kreativiteten bare en svær størrelse at holde styr på, ligesom en plysset bjørneunge, der tumler rundt i naturen og skal snuse til alt, smage det og regne refleksionen i vandpytten ud. Retningen kan vi finde sammen – også uden at begrænse mulighederne.
Du bestemmer selv, hvordan din skrivecoaching skal forme sig. Måske foretrækker du at sende nogle sider ad gangen og løbende betale for hver omgang respons. Eller måske ønsker du at forudbetale et vist beløb, som dækker respons på et større antal sider, så du ikke behøver at tænke på en evt. ny betaling, før beløbet er brugt op. Du bestemmer også, om skrivecoachingen skal foregå som personlig konsultation, over e-mail, telefon eller en kombination af mulighederne. På siden Manuskriptlæsning kan du læse mere om, hvad en respons er og dækker af skriveteknikker.

Sprog

De danske, svenske, norske og engelske nationalflag


Jeg modtager tekster skrevet på dansk, svensk, norsk og engelsk. Responsen gives på dansk, medmindre andet aftales.

Et eksempel


Et eksempel kunne være, at du betaler for at få respons på i alt 50 sider og sender mig nogle sider ad gangen over tre eller fire gange. Fx kan du begynde med at sende 10 sider, så 15 sider og endelig 25 sider. Eller måske vil du sende 10, 20 og 20 sider eller 10, 10, 15 og 15. Eller måske vil du dele det på anden vis. I dette eksempel foregår skrivecoachingen over e-mail. Efter at have fået respons på de første (eksempelvis) 10 sider kan du gøre de næste sider endnu stærkere, før du sender dem til mig og får respons på dem. Måske vælger du i stedet at sende mig nogle sider, som jeg allerede har givet respons på, blot i revideret form baseret på første respons, så du kan se, om du har forstået og trænet skriveteknikkerne rigtigt, eller om de stadig kan gøres stærkere. Løbende respons på i alt 50 sider over tre eller fire gange koster 1.875 kr. Vil du dele siderne op over mere end fire gange, så skriv til mig for at høre om prisen.
Måske vælger du samtidig at få nogle opgaver tilsendt med hver respons – opgaver, der skal træne de teknikker, du særligt føler er udfordrende. Designet af eksempelvis fem opgaver, der sigter på præcis dine udfordringer, koster 250 kr. Ønsker du også respons på selve din opgavebesvarelse i stedet for blot at integrere teknikken efter træningen i din bog, koster det 25 kr. pr. opgaveside.
Bemærk: En side svarer i eksemplet til en normalside med 2100 anslag pr. side. Forudsætningen for den nævnte pris er, at der sendes minimum 10 sammenhængende sider ad gangen. Sender du fx kun 5 sider ad gangen, vil prisen blive højere. Skriv til mig for at høre nærmere om denne mulighed.
Hvis du ønsker skrivecoaching, så lad mig vide, om du ønsker selv at bestemme tempoet for aflevering af dine tekster, eller om vi skal lave en plan sammen for at sikre, at processen ikke går i stå. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at tage Kontakt.